Política de Privadesa

ÚS I TRACTAMENT DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

Li informem que les dades de caràcter personal que puguin proporcionar-se, a través d'aquest lloc web, així com els que pugui facilitar en el futur en el marc de la seva relació jurídica amb aquesta entitat, seran incorporades a la nostra base de dades.

 

S'informa sobre els següents extrems relatius a la protecció de dades:

 1. Responsable del tractament: Som responsables de les dades recollides en el formulari corresponent.
 2. Necessitat del tractament: La comunicació de les seves dades a través del formulari corresponent és obligatòria per poder-lo contactar.
 3. Finalitats del tractament i legitimació del tractament:
  • Gestionar, administrar, prestar-li els serveis o facilitar-li els productes que sol·liciti i, en el seu cas, per a l'acompliment i execució dels contractes que puguin celebrar, conèixer millor els seus gustos, adequar els serveis a les seves preferències.
  • Enviar-li, per correu postal, correu electrònic i altres mitjans de comunicació electrònica equivalent, comunicacions comercials i publicitàries sobre els nostres productes i/o serveis.
 4. Destinataris: Contractem amb alguna entitat que presta serveis com els de manteniment i hosting, a través de contractes d'encàrrec del tractament per donar soport a les finalitats de tractament indicades.
 5. Plaç de conservació de dades: Conservem les seves dades mentre es mantingui el tractament i no en sol·liciti la  supressió.
 6. Drets: Podrà exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació al tractament, oposició, portabilitat i dret a no ser objecte d'una decisió basada únicament en el tractament automatitzat, mitjançant comunicació escrita al domicili indicat en l'avís legal i a revocar el seu consentiment sense efectes retroactius o oposar-se a la recepció de comunicacions comercials publicitàries per email i altres mitjans de comunicació electrònica equivalents, i a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control, a España, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.
 7. Modificació de la política de privadesa: Ens reservem el dret de modificar la Política de Privacitat, d'acord al nostre propi criteri, o motivat per un canvi doctrinal de l'Autoritst competent en Protecció de Dades, legislatiu o jurisprudencial. L'ús de la Web després dels canvis esmentats implicarà la seva acceptació.
 8. Legislació aplicable: Qualsevol controvèrsia que es derivi de l'ús d'aquest Site, serà regida, interpretada i somesa d'acord amb les lleis d'Espanya.